Finova

Over ons

De betrokken adviseur
Of u nu particulier of ondernemer bent, u wilt een verzekeringspakket dat helemaal is afgestemd op de specifieke omstandigheden van u en/of uw bedrijf. Dat pakket kan alleen worden samengesteld door een adviseur die persoonlijk betrokken is bij zijn cliënten. Zo’n adviseur is Finova. Finova verdiept zich écht in uw persoonlijke situatie. Daardoor zijn we in staat om ons inzicht, onze vakkennis en onze hoge servicegraad optimaal te benutten in producten en diensten die u op het lijf geschreven zijn.

… die van alle markten thuis is
Maatwerk is een ruim begrip bij Finova. Dankzij onze uitstekende contacten met alle grote verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en banken in Nederland kunnen wij u het beste van het beste bieden op een heel breed gebied.

Specialisten voor het MKB
Finova weet als geen ander dat ondernemers specifieke wensen hebben. Niet voor niets beschikken wij over een team van adviseurs voor het Midden- en Kleinbedrijf en zijn wij helemaal thuis in het bedrijfsleven. Employee Benefits vormen bijvoorbeeld een belangrijk specialisme.

Eén adres voor alle verzekeringen
Bedrijven en particulieren zijn voor alle verzekeringen aan het juiste adres. Het bij Finova onderbrengen van het complete verzekeringspakket biedt belangrijke voordelen. U krijgt een optimale dekking voor een aantrekkelijke premie. Bovendien kunt u altijd beschikken over een adviseur die uw verzekeringszaken overziet. Daarnaast zorgt Finova ervoor dat u goed op de hoogte blijft.

Thuis in hypotheken en pensioenen
Een nieuw huis koopt u niet zomaar: U wilt zeker weten dat het huis van uw dromen betaalbaar is en blijft. Finova is gespecialiseerd in het adviseren over en het afsluiten van hypotheken die helemaal passen bij de huidige situatie van onze klanten én bij hun toekomstplannen.
Ook voor uw oudedagsvoorziening of die van uw werknemers bent u bij Finova aan het juiste adres. Dus of u nu geadviseerd wil worden op het gebied van hypotheken of pensioenen: Finova

Uw leven, onze financiële planning
Uw kinderen laten studeren. Eerder stoppen met werken. Nog een keer verhuizen. Leven is plannen maken en realiseren. Finova helpt u graag op het gebied van financiële planning. We brengen uw financiële situatie helder in kaart. Op basis van wensen en mogelijkheden maken wij voor u een financiële planning die u op het lijf geschreven is. Een planning die risico’s afdekt en uw inkomen veilig stelt. Hoeveel pensioen heeft u straks nodig? Wat wilt u uw nabestaanden nalaten? Hoe bent u fiscaal het gunstigst uit? Met Finova vindt u de oplossing:
een plan dat u nu én straks financiële armslag en zekerheid biedt!