FinovaOver ons

De betrokken adviseur
Of u nu particulier of ondernemer bent, u wilt een verzekeringspakket dat helemaal is afgestemd op de specifieke omstandigheden van u en/of uw bedrijf. Dat pakket kan alleen worden samengesteld door een adviseur die persoonlijk betrokken is bij zijn cliënten. Zo’n adviseur is Finova. Finova verdiept zich écht in uw persoonlijke situatie. Daardoor zijn we in staat om ons inzicht, onze vakkennis en onze hoge servicegraad optimaal te benutten in producten en diensten die u op het lijf geschreven zijn.

… die van alle markten thuis is
Maatwerk is een ruim begrip bij Finova. Dankzij onze uitstekende contacten met alle grote verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en banken in Nederland kunnen wij u het beste van het beste bieden.

Thuis in hypotheken en pensioenen
Een nieuw huis koopt u niet zomaar: U wilt zeker weten dat het huis van uw dromen betaalbaar is en blijft. Finova is gespecialiseerd in het adviseren over en het afsluiten van hypotheken die helemaal passen bij de huidige situatie van onze klanten én bij hun toekomstplannen.
Ook voor uw oudedagsvoorziening bent u bij Finova aan het juiste adres. Dus of u nu geadviseerd wil worden op het gebied van hypotheken of pensioenen: Finova

Uw leven, onze financiële planning
Uw kinderen laten studeren. Eerder stoppen met werken. Nog een keer verhuizen. Leven is plannen maken en realiseren. Finova helpt u graag op het gebied van financiële planning. We brengen uw financiële situatie helder in kaart. Op basis van wensen en mogelijkheden maken wij voor u een financiële planning die u op het lijf geschreven is. Een planning die risico’s afdekt en uw inkomen veilig stelt. Hoeveel pensioen heeft u straks nodig? Wat wilt u uw nabestaanden nalaten? Hoe bent u fiscaal het gunstigst uit? Met Finova vindt u de oplossing:
een plan dat u nu én straks financiële armslag en zekerheid biedt!