FinovaHuis kopen

Denkt u er over om een huis te kopen en bent u benieuwd naar uw maximale hypotheek en maandlasten? Of gaat u zeer binnenkort een huis kopen en wilt u weten wat de beste hypotheek voor u is? Maak nu een afspraak met ons en krijg advies van een erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur.

Vrijblijvend 1e gesprek huis kopen

Een huis kopen en een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Na inventarisatie van uw persoonlijke en financiële situatie en wensen berekenen wij uw maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten. Met deze informatie kunt u al dan niet op zoek gaan naar uw droomwoning.

Zorgeloos een huis kopen op basis van betaalbaar en onafhankelijk hypotheekadvies

Op het moment dat u daadwerkelijk een woning gekocht heeft, gaan we de definitieve invulling van uw hypotheek  bespreken. Een huis kopen brengt een hoop vragen met zich mee, zoals ‘Kom ik in aanmerking voor Nationale Hypotheekgarantie?’, ‘Wat is het verschil tussen een startershypotheek en een spaarhypotheek?’, ‘Wat is de beste hypotheek voor mij?’ enzovoorts. Na inventarisatie van uw persoonlijke en financiële situatie, uw vragen, opmerkingen en wensen krijgt u van ons een erkend en onafhankelijk hypotheekadvies. Wij vergelijken hierbij alle hypotheken en voorwaarden om zo de beste hypotheek voor u te vinden.

Bemiddeling, afhandeling en nazorg

Finova begeleidt u bij het administratieve proces en bemiddelt met de hypotheekverstrekkers om uw aanvraag snel en adequaat af te wikkelen. Alle bijbehorende zaken, zoals het taxatierapport, de bankgarantie, de overbruggingsfinanciering, de (levens)verzekeringen en de contacten met de notaris nemen wij voor u uit handen. Ook houden wij u gedurende de gehele looptijd op de hoogte van nieuws dat betrekking heeft op u en controleren we continu of uw hypotheek nog steeds de beste hypotheek voor u is. Bij een huis kopen is een deel van de kosten aftrekbaar. Finova kan u helpen bij uw belastingaangifte. Ook staan wij altijd voor u klaar als u zelf vragen of nieuws heeft. Mochten er tussentijdse aanpassingen nodig zijn, dan lopen we samen het stappenplan weer door.