FinovaHypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten?

Uw hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen:

  • U heeft een woekerpolis of denkt een woekerpolis te hebben.
    Indien u een woekerpolis heeft, dan kijken we samen naar de alternatieven en voorzien we u van hersteladvies.
  • U wilt een lagere hypotheekrente. Uw hypotheek af en toe vergelijken kan verstandig zijn, omdat u hier kosten mee kunt besparen. Echter, ook in vergelijking met de goedkoopste hypotheekrente is het niet altijd voordeliger om uw hypotheek over te sluiten, omdat u ook rekening moet houden met een boete voor het overstappen en de kosten voor het hypotheekadvies.
    Finova kan uw huidige hypotheek vergelijken met de goedkoopste hypotheekrente en berekenen wat voor u het voordeligst is.
  • U wilt een andere hypotheekvorm en/of zou graag op een andere manier aflossen. Finova kan u adviseren over de verschillende hypotheekvormen en met uw huidige hypotheek vergelijken. Samen kijken we welke hypotheekvorm en manier van aflossen het beste bij u past.
  • U bent niet meer tevreden over uw hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker.

Vrijblijvend 1e gesprek hypotheek oversluiten

Ongeacht om welke reden u uw hypotheek wilt oversluiten, bij Finova kunt u terecht voor persoonlijk advies van een erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur. In een vrijblijvend 1e gesprek brengen wij de huidige situatie in kaart en kunnen wij uw hypotheek vergelijken. We zullen u onze dienstverlening uitgebreid toelichten en alvast zoveel mogelijk van uw vragen beantwoorden.

Neem contact op voor een vrijblijvend 1e gesprek!

Nazorg hypotheek oversluiten

Finova zorgt voor een snelle en adequate afwikkeling van uw hypotheek en neemt alle bijbehorende zaken voor u uit handen. Finova staat altijd voor u klaar en houdt u gedurende de gehele looptijd op de hoogte van nieuws dat betrekking heeft op u en kijkt continu of uw hypotheek nog steeds de beste hypotheek voor u is. Daarnaast kan Finova u (laten) helpen bij uw belastingaangifte om zo een deel van de advieskosten van de belasting af te trekken.

Voor een complete beschrijving van de werkwijze van Finova verwijzen wij naar onze werkwijze.

Finova heeft een concurrerend tarief!

Bij het afsluiten van een hypotheek bent u over de gehele looptijd goedkoper uit bij Finova dan bij een bank!
Open dit Rekenvoorbeeld hypotheek afsluiten om te zien hoe dat komt.