FinovaVerbouwingshypotheek

Wanneer u uw huis wilt verbouwen en dit niet zelf kan of wil bekostigen, dan kunt u hiervoor uw hypotheek verhogen ofwel een verbouwingshypotheek afsluiten. Een andere mogelijkheid is het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Vrijblijvend 1e gesprek verbouwingshypotheek

Kunt u uw hypotheek verhogen en een verbouwingshypotheek afsluiten? Wat zijn dan de maandlasten? Of is het slimmer om een nieuwe hypotheek af te sluiten?  En wat is dan de beste hypotheek? Dit en meer komt aan bod in een vrijblijvend eerste gesprek met een erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur waarin wij uw persoonlijke en financiële situatie bekijken, om zo tot de beste oplossing te komen.

Zorgeloos uw huis verbouwen

Nadat we de beste oplossing  hebben gevonden, kunt u zich met een gerust hart richten op de verbouwing. Of we nu de hypotheek verhogen en een verbouwingshypotheek afsluiten of kiezen voor een nieuwe hypotheek, Finova begeleidt u bij het proces en zorgt voor een snelle en adequate afhandeling.

Nazorg verbouwingshypotheek / hypotheek verhogen

Heeft u tijdens of na de verbouwing nog vragen, dan staat Finova altijd voor u klaar. Daarnaast kan Finova helpen bij uw belastingaangifte om zo een deel van de kosten van de belasting af te trekken.

Voor een complete beschrijving van de werkwijze van Finova verwijzen wij naar onze werkwijze.

Finova heeft een concurrerend tarief!

Bij het afsluiten van een hypotheek bent u over de gehele looptijd goedkoper uit bij Finova dan bij een bank!
Open dit Rekenvoorbeeld hypotheek afsluiten om te zien hoe dat komt.