FinovaEinde rentevastperiode

Een paar maanden voordat de rentevaste periode van uw huidige hypotheek afloopt, krijg u een herzieningsvoorstel van uw hypotheekverstrekker. Op dat moment kunt u uw hypotheek verlengen of uw hypotheek oversluiten. De einde rentevaste periode is hét moment om te gaan shoppen voor uw hypotheek. Het kan namelijk zo maar zijn dat u bij een andere hypotheekverstrekker een gunstigere rente krijgt en dus goedkoper uit bent.

Vrijblijvend 1e gesprek einde rentevaste periode

Einde rentevaste periode in zicht? Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek.  Na inventarisatie van uw persoonlijke en financiële situatie en wensen vergelijkt Finova als erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur alle hypotheken en voorwaarden en geeft vervolgens een persoonlijk hypotheekadvies. Samen vinden wij de beste hypotheek voor u!

Zorgeloze bemiddeling, afhandeling en nazorg

Finova zorgt voor een snelle en adequate afwikkeling van uw hypotheek en neemt alle bijbehorende zaken voor u uit handen. Finova staat altijd voor u klaar en houdt u gedurende de gehele looptijd op de hoogte van nieuws dat betrekking heeft op u en kijkt continu of uw hypotheek nog steeds de beste hypotheek voor u is. Een deel van de kosten van het afsluiten van een hypotheek is aftrekbaar. Finova kan u ook helpen bij uw belastingaangifte.

Voor een complete beschrijving van de werkwijze van Finova verwijzen wij naar onze werkwijze.

Finova heeft een concurrerend tarief!

Bij het afsluiten van een hypotheek bent u over de gehele looptijd goedkoper uit bij Finova dan bij een bank!
Open dit Rekenvoorbeeld hypotheek afsluiten om te zien hoe dat komt.