Zakelijk

Een polis voor al uw bedrijfsrisico's

Uiteraard wilt u niet ieder risico met een verzekering afdekken, maar gaat u eerst na welke risico’s u kunt uitschakelen of reduceren en welke u zelf kunt dragen. Uiteindelijk houdt u dan risico’s over die de continuïteit van uw onderneming in gevaar brengen en die u met verzekeringen wilt afdichten. U kunt zich prima verzekeren tegen de financiële gevolgen van deze risico’s met een bedrijfspakketpolis. U kunt het pakket dat u wenst samenstellen uit verschillende bedrijfsverzekeringen die voor uw specifieke onderneming gelden. Alle verzekeringen worden overzichtelijk ondergebracht in één polis en u betaalt één premie. Naast gemak en overzichtelijkheid profiteert u met een pakketpolis ook van financieel voordeel. Zo betaalt u geen polis- en administratiekosten. En u betaalt slechts één premie waardoor u per betalingstermijn slechts één keer prolongatiekosten betaalt. Bovendien kunt u betalen wanneer u dat uitkomt: per maand, per kwartaal of per halfjaar.

Omdat geen enkel bedrijf gelijk is en er grote risicoverschillen zijn tussen de verschillende branches, zijn er voor meerdere branches specifieke verzekeringspakketten ontwikkeld. Zo kunt u kiezen voor verzekeringspakketten voor: bouw- en installatiebedrijven, detailhandel, horeca, transportbedrijven, Verenigingen van Eigenaren.

-- splitter line - remove this to remove the split --

Voordelen bedrijfspakketpolis

  • U kunt de pakketpolis helemaal naar uw keuze samenstellen
  • U heeft niet meer te maken met overlappingen of hiaten
  • U heeft één polis voor alle verzekeringen
  • U betaalt geen polis- of administratiekosten

Alle verzekeringen op een rij
Iedere verzekeraar hanteert zijn eigen criteria voor het samenstellen van de bedrijfspakketpolis. De schadeverzekeringen die u op een bedrijfspakketpolis kunt onderbrengen zijn vrijwel overal gelijk. Als u belangstelling heeft voor een pakketpolis, zoeken wij het juiste pakket dat past bij uw specifieke onderneming en verzekeringsbehoefte.